Koers Mons 20/12/2022

De koersen van dinsdag 20/12/2022 te Mons starten om 17u30

EINDE LIDMAATSCHAP

Wij vragen jullie uw opzegging van lidmaatschap bij de boekhouding te melden voor 25/11/2022 en met betrekking tot licenties en verzekeringen voor 16/12/2022.

DRINGEND BERICHT BETREFFENDE INSCHRIJVINGEN ON-LINE

Mogen wij er nogmaals op attent maken dat de inschrijvingen verplicht "ON-LINE" dienen te gebeuren. Bij "Info" kan men een power-point versie vinden met de nodige uitleg hoe dit in zijn werk gaat. Voor diegenen die dit wensen zal er op 26/11 te Tongeren en op 29/11 te Mons uitleg hierover worden gegeven.(Tribune) LET OP, VANAF 01/01/2023 ZAL BIJ AANGIFTE PER TELEFOON OF PER MAIL €10 ADMINISTRATIEVE KOST IN REKENING WORDEN GEBRACHT.

In de premium-koersen mogen alleen jockey's deelnemen die 3 overwinningen hebben (niet voor koersen voor liefhebbers, leerlingen,lads en monté-koersen)
HENGSTENKEURING 2023 (formulier zie in info)

De formulieren voor de aangifte van hengstenkeuring, samen met de voorwaarden "Dekseizoen 2023", zijn terug te vinden bij "INFO".

Identificatie BCP dringend !

Zoals u weet, moeten sinds 9 februari 2022 bedrijven met paardachtigen geregistreerd zijn in HorseID. Hoewel al veel vestigingen in de database zijn opgenomen, hebben we gemerkt dat veel van uw fokkers nog niet de stappen hebben genomen om hun situatie te regulariseren.

Op dit moment is het nog wel mogelijk om legitimatie zonder vestigingsnummer aan te vragen, maar vanaf 1 november is dit niet meer het geval.

HorseID accepteert geen aanvragen meer zonder vestigingsnummer en Sirecloud zal hierop worden aangepast. (Het is niet meer mogelijk om een identificatieverzoek door te geven aan de CWBC als er geen geldig vestigingsnummer is ingevuld).

Om vertraging in de verwerking te voorkomen, is het daarom belangrijk om uw fokkers nogmaals op de hoogte te stellen van deze verplichting.

Alle praktische informatie en een verklarende video vind je op de website van het CBC: https://cbc-bcp.be/fr/mijn-inrichting/

Verplichtend zich te registreren via HorseID.

programma van de 1ste kwartaal 2023 is beschikbaar bij "koersuitschr. Q1"
Jaarprogramma voor gesponsorde koersen! (Zie rubriek :"koersuitschrijvingen"). Met dank aan de Heer Marc DECOCK voor zijn sponsoring van de rennen "CHARLES CUP".
Deze site maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw surfervaring te verbeteren. Ze laten ons ook toe beter in te spelen op uw behoeften en rekening te houden met uw voorkeuren. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik van deze cookies.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙