Digitale krant 26 september 2023 te Mons

Digitale krant 26 september 2023 te Mons zie onder rubriek "info".

VERKOOPSKOERS TONGEREN 30/09/2023

Zoals we in het koersprogramma Q3 kunnen lezen, vindt er deze zaterdag een verkoopsren plaats op de renbaan van Tongeren. Voor de geĂ¯nteresseerden zijn de regels voor de verkoopsrennen beschikbaar op onze site bij :"INFO / CODE NL", hoofdstuk 27, artikels 81/82/83. De sluiting der inschrijvingen op 27 september om 11.00 uur.

programma van de 4de kwartaal 2023 is beschikbaar bij "koersuitschr. Q4"
Vestigingsnummer

We vragen aan al onze leden om zo snel mogelijk hun vestigingsnummer door te geven! Dit nummer is verplicht voor alle transacties (verkopen, geboorten, enz...). Dit nummer kunt u verkrijgen via de site "HorseID". Gelieve zo snel mogelijk het nodige te doen.

Met vriendelijke groeten

bericht aan elke paardenhouder (zie info) het houdernummer moet meegedeeld worden aan de federatie!
INRICHTINGSNUMMER BCP (zie info) dringend !
In de premium-koersen mogen alleen jockey's deelnemen die 3 overwinningen hebben (niet voor koersen voor liefhebbers, leerlingen,lads en monté-koersen)
Identificatie BCP dringend !

Zoals u weet, moeten sinds 9 februari 2022 bedrijven met paardachtigen geregistreerd zijn in HorseID. Hoewel al veel vestigingen in de database zijn opgenomen, hebben we gemerkt dat veel van uw fokkers nog niet de stappen hebben genomen om hun situatie te regulariseren.

Op dit moment is het nog wel mogelijk om legitimatie zonder vestigingsnummer aan te vragen, maar vanaf 1 november is dit niet meer het geval.

HorseID accepteert geen aanvragen meer zonder vestigingsnummer en Sirecloud zal hierop worden aangepast. (Het is niet meer mogelijk om een identificatieverzoek door te geven aan de CWBC als er geen geldig vestigingsnummer is ingevuld).

Om vertraging in de verwerking te voorkomen, is het daarom belangrijk om uw fokkers nogmaals op de hoogte te stellen van deze verplichting.

Alle praktische informatie en een verklarende video vind je op de website van het CBC: https://cbc-bcp.be/fr/mijn-inrichting/

Verplichtend zich te registreren via HorseID.

Jaarprogramma 2023 voor gesponsorde koersen! (Zie rubriek :"koersuitschrijvingen").
Deze site maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw surfervaring te verbeteren. Ze laten ons ook toe beter in te spelen op uw behoeften en rekening te houden met uw voorkeuren. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik van deze cookies.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload đŸ—™