de paarden (waarvan de lijsten beschikbaar zijn in "documenten & voorschriften -programma koers) moeten uitgeschreven worden van de Belgium Darby & de GP van de vaderpaarden voor 20/03/2024 !
export/import

export/import Om met een in België gestationeerd paard in het buitenland te lopen, moet een tijdelijke export aangevraagd worden bij de Belgische federatie! Deze export is 6 maanden geldig voor Frankrijk! Als het paard bijvoorbeeld op 01/02 in Amiens loopt en op 10/02 opnieuw in Mons loopt en na 20/02 in Frankrijk, is het noodzakelijk om een tijdelijke export aan te vragen van België naar Frankrijk (update van de verdiensten en perfos).

Voor buitenlandse paarden gestationeerd in België, is een definitieve export vanuit het betreffende land naar België verplicht!

Voor buitenlandse paarden gestationeerd in het buitenland is een tijdelijke export vanuit het betreffende land naar België verplicht!

Digitale krant Mons 22022024

Digitale krant Mons 22022024 zie onder rubriek "documenten en voorschriften - koers".

bericht Kuurne

Belangrijk bericht aangaande bereikbaarheid stallenterrein hippodroom Kuurne

Wegens de werkzaamheden aan de school in opbouw en de omgevingswerken is het stallenterrein niet bereikbaar vanaf de Kattestraat. De komende tijd moeten de eigenaars en trainers die met paarden naar Kuurne komen tijdens de koersdagen opkomen vanuit de Koning Boudewijnstraat. Daar neemt men de weg in steenslag naast de hoeve van Yvan Teerlinck en kan men naar het stallenterrein rijden. Eén bewegwijzering zal voorzien worden door de gemeente Kuurne. wij excuseren ons voor deze tijdelijke ongemakken.

Hippodroom van Mons

Dringend bericht van de hippodroom van Mons zie rubriek "info"

programma van de 1ste kwartaal 2024 is beschikbaar bij "koersuitschr. Q1"
Vestigingsnummer

We vragen aan al onze leden om zo snel mogelijk hun vestigingsnummer door te geven! Dit nummer is verplicht voor alle transacties (verkopen, geboorten, enz...). Dit nummer kunt u verkrijgen via de site "HorseID". Gelieve zo snel mogelijk het nodige te doen.

Met vriendelijke groeten

bericht aan elke paardenhouder (zie info) het houdernummer moet meegedeeld worden aan de federatie!
INRICHTINGSNUMMER BCP (zie info) dringend !
Identificatie BCP dringend !

Zoals u weet, moeten sinds 9 februari 2022 bedrijven met paardachtigen geregistreerd zijn in HorseID. Hoewel al veel vestigingen in de database zijn opgenomen, hebben we gemerkt dat veel van uw fokkers nog niet de stappen hebben genomen om hun situatie te regulariseren.

Op dit moment is het nog wel mogelijk om legitimatie zonder vestigingsnummer aan te vragen, maar vanaf 1 november is dit niet meer het geval.

HorseID accepteert geen aanvragen meer zonder vestigingsnummer en Sirecloud zal hierop worden aangepast. (Het is niet meer mogelijk om een identificatieverzoek door te geven aan de CWBC als er geen geldig vestigingsnummer is ingevuld).

Om vertraging in de verwerking te voorkomen, is het daarom belangrijk om uw fokkers nogmaals op de hoogte te stellen van deze verplichting.

Alle praktische informatie en een verklarende video vind je op de website van het CBC: https://cbc-bcp.be/fr/mijn-inrichting/

Verplichtend zich te registreren via HorseID.

Deze site maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw surfervaring te verbeteren. Ze laten ons ook toe beter in te spelen op uw behoeften en rekening te houden met uw voorkeuren. Door verder te surfen, aanvaardt u het gebruik van deze cookies.
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙